*Nettavisen* Nyheter.

Ullern fosser mot kvalik ...

Styrer mot kvalik: Ullern, her representert ved Brede Styrvold, har god kontroll på førsteplassen etter mandagens runde i 3. divisjon. Men mot Follos reserver måtte virkelig Ullern kjempe hardt for å ta tre viktige poeng.

Med tre serierunder igjen å spille har Ullern kvalikplassen i lomma. Æren for det har både Christoffer Udjus og Vestli.

SKI: Samtidig med at Ullern-spiss Udjus skjøt sitt lag til tre viktige poeng på Ski stadion, maktet Vestli å holde serietoer Frigg til ett poeng på Tørteberg. Dermed skiller det nå seks poeng i favør Ullern på tabellen.

Dette hadde jeg ikke trodd i sommer da vi var fem poeng bak Frigg og samtidig mistet syv spillere. Nå ligger alt til rette for oss, sier Ullern-trener Remi Wulff.

Wulff er imidlertid forsiktig med å juble for mye før kvalikplassen er helt i boks.

Vi er ikke ferdige med jobben. Samtidig har vi lyst til å avslutte med stil. Blant annet vil vi gjerne vinne alle hjemmekampene i år, sier Wulff.

Overtidshelt

Mandag var treneren spesielt fornøyd med én spiller. Christoffer Udjus ble nemlig stor Ullern-helt, etter at han banket inn to scoringer på overtid da det så som mørkest ut. Da hadde nemlig hjemmelaget nettopp utliknet Ullerns tomålsledelse, og var i ferd med å trykke på for seiersmålet.

Det var tungt for oss en periode, men ett poeng hadde vært skuffende etter at vi ledet med to. Det var moro å avgjøre en slik kamp, smiler Udjus.

Han var selv overrasket over rommet han fikk da han stormet gjennom og satte inn 3-2.

Det var bare å sette ballen i mål, smiler matchvinneren.

God moral

Med spillere som Andreas Strand og Kjetil Nilsen i startoppstillingen, var det et godt Follo-lag som Ullern møtte. Det regnet også Wulff med.

Jeg har hele sesongen sagt at dette kom til å bli den vanskeligste kampen, og det ble den også. Det er en utrolig følelse å vinne slike kamper. Det som kjennetegner oss er at vi aldri gir opp, og nok en gang klarte vi å avgjøre en kamp på slutten, sier en stolt og fornøyd Remi Wulff.

PS! Vinner Ullern avdelingen, venter Oslo City i kvaliken om spill i 2. divisjon neste år.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.