RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ullern-gutt i motorsykkelstunt


Det engelske motorsykkelteamet IMPS. Her fra auditionen på søndag.
Det engelske motorsykkelteamet IMPS. Her fra auditionen på søndag.
Søndag ble Wilhelm Skjerven (10) plukket ut til å showe på toppen av en motorsykkelpyramide under Norsk Militær Tattooo i Oslo Spektrum førstkommende helg.

ULLERN/SPEKTRUM: Flere håpefulle barn møtte opp i gardeleiren på Huseby søndag for å delta på audition med et av verdens beste motorsykkelteam. Fire barn ble plukket ut til å delta i selve showet under Norsk Militær Tattoo.

Deltakerne måtte ha både utsråling og akrobatiske evner, sier Kjersti Tubaas fra Forsvarets musikk.

Ullern-gutten Wilhelm Skjerven hadde det som skulle til. Lørdag 24. mai blir han å se i Oslo Spektrum under showene klokken ett og seks.

Norges største innendørsarrangement

Med over 800 medvirkende og 20 000 tilskuere er Norsk Militær Tattoo Norges største innendørsarrangement. Mange kommer langveisfra for å oppleve det fantastiske showet, der storsalen i Oslo Spektrum forvandles til en kopi av Akershus festning.

Skjerven skal delta sammen med IMPS Motorcycle Team, en veldedig organisasjon fra Storbrittannia som i tretti år har arbeidet for å hjelpe vanskeligstilte barn og ungdom.

Et av verdens beste

Teamet består av barn fra 5 til 16 år og har utviklet et fantastisk motorsykkel-show som regnes som et av verdens beste. Deltakerne utfører de mest halsbrekkende stunts på motorsykler fra 50 til 250 kubikk.

IMPS oppviser en fantastisk humor, og utfører stunts som andre motorsykkelteam ikke forsøker seg på. Med sin glede og entusiasme vil de ganske sikkert bli tattooens høydepunkt, sier Johannesen, og tenker særlig på alle barna i salen, sier Oberst Christer Johannesen, sjef for Norsk Militær Tattoo.

Akersposten.no kommer tilbake med intervju og bilder fra showet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere