RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ullern Idrettsforening overser totalt sine naboer

Med hvilken rett har Ullern Idrettsforening anledning til å forandre et helt boligområde?
At idretten skal ha bedre kår har vi forståelse for, men da må man legge til rette for det innenfor de arealer man har til disposisjon og på en måte som gjør at nabolaget ikke blir ødelagt.

En hall av slike dimensjoner som det nå planlegges for på Ullernbanen vil være en ren katastrofe for mange naboer. Vi lurer på hva ledelsen i Ullern IF tenker.
Føler de seg på idrettens vegne virkelig berettiget til å ødelegge boforholdene for så mange mennesker. Dette er helt uforståelig. Det kan synes som de ansvarlige personer i idrettsforeningen ikke har evnen til å kunne sette seg inn i andre menneskers situasjon og se konsekvenser av hva de holder på med.
Vi som bor nære idrettsbanen vet meget godt hvor mye biltrafikk som allerede i dag kjører til og fra anlegget. Med alle de aktiviteter som den nye hallen skal innholde er det en selvfølge at alle veier rundt Ullernbanen blir kraftig belastet. Å hevde noe annet er å bortforklare realiteter.

Hvis banen blir bebygd med en koloss som det her er snakk om blir dessuten ikke bare de nærmeste berørt. Alle som har eiendommer i vårt boligområde vil merke, observere og sjeneres av at en så enorm og fremmedartet konstruksjon klemmes inn i småhusbebyggelsen.

Vi han ikke akseptere at Ullern Idrettsforening tar seg til rette på denne måten overfor sine naboer og ødelegger et godt og fint boområde. Her påhviler det foreningen et stort ansvar. Man kan virkelig stille spørsmål om den er seg dette ansvar bevisst?
Utbyggingsplanene er en provokasjon uten sidestykke!
Dersom politikerne mener noe med den reviderte småhusplanen må de vise det i denne saken ved å avvise dette gigantprosjektet.

Berit og Odd Nyberg

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere