Ullern imponerte mot Hasle/Løren

Ullern var klart best den første timen mot det nyopprykkede 2. divisjonslaget Hasle/Løren.

BYGDØY: – Jeg synes det er klasseforskjell på lagene i den første omgangen - vi er langt foran Hasle/Løren på ferdigheter og i banespillet, men vi klarer ikke å omsette sjansene våres til mål, sier hovedtrener Geir Harald Smith til Ullern Avis etter å ha tapt kampen 3-0 sist lørdag.

Vi gir Smith rett i sine utsagn, mannskapet hans matchet så absolutt det nyopprykkede 2. divisjonslaget fra Groruddalen.

Ankepunktet er som han selv nevner, laget evnet ikke å produsere mål på de mange sjansene de kom til, som oftest grunnet feil og tidvis slurv fra gjestene.

Bra innsats

Bortsett fra dette så havner innsatsen til Ullern under kategorien «hederlige tap».

– Vi spiller helt greit i det første kvarteret etter pause også. Vi stiller med et stopperpar som bare har sett hverandre èn gang før på trening - og de presterte veldig godt, så godt at vi må se å få underskriftene deres så fort som overhodet mulig, ler trenereren.

Topplag i 3. divisjon

Treneren er naturlignok optimistisk ettersom laget hans har prestert to gode kamper på rad mot lag fra en divisjon nærmere Tippeligaen enn hva situasjonen er for Ullern;

– Jeg er faktisk imponert, vi viser at vi spillemessig er helt på høyden mot disse lagene. Sist mot Kvik/Halden (tap 3-5) og i dag mot Ullern - og ut ifra prestasjonene så langt så mener jeg helt klart at vi blir et topplag i 3. divisjon, avslutter Geir Harald Smith.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.