*Nettavisen* Nyheter.

Ullern lekte med Røa

Fire ganger dyttet Per Odnæssveen (26) ballen forbi Røas keeper. Ullern vant lokaloppgjøret på vestkanten 6-1, men det burde ha vært mye mer.

Ullern: Vi skal vel ikke klage når vi vinner 6-1, men vi hadde ganske mange store sjanser vi ikke scoret på., sier Per Odnæssveen.
Han var ikke imponert av "naboen" fra Røa.
Vi fikk dårlig motstand, og vi var ikke noe bra vi heller. Men det blir lett at man faller litt selv også når man møter lag som skal være svakere enn oss selv, sier Per.
Røa var heldige som slapp med seks baklengs mot Ullern, men Røas spillere skal ha ros for en ting. De ga aldri opp, og fikk betalt gjennom en redusering av Mats Hansen i sluttminuttene.

Landslaget

Ullerns sløste veldig med målsjansene. Stian Celius feide et straffespark over tverrliggeren, og dessuten hadde de også et par skudd i treverket. Men unge Odnæssveen fant veien til nettmaskene.
Det har ikke blitt så mange scoringer denne sesongen, så det var deilig å få satt noen. Alltid moro å score, sier 26-åringen.
Odnæssveen er bra på små flater, og har en fin venstrefot. Kvaliteter som bidrar til at han er med på det norske landslaget i futsal.
Det er gøy, og jeg håper jeg kommer med til EM i Spania til høsten, sier Per.
Drar du med deg noe fra futsal til utendørs fotball?
Ja, det blir mye spill på en og to "touch" ute også, svarer 26-åringen, som spiller for Tørteberg i futsal.

Vil opp

Moro er det også med Ullern om dagen, og de tre poengene mot Røa gjør at laget fortsatt topper tabellen.
Vi vil rykke opp, og jeg tror det står mellom Skjetten og oss, sier Per.
I morgen (fredag) kommer reservene til Lyn på besøk til Ullern.
Jeg tror vi er litt heldige som møter dem på fredag, for da pleier de å bruke mange juniorer. I mandagskampene fyller de på med A-lagsspillere, sier Per.
For Røa kan det bli en tung høst, men trøsten får være at ingen lag rykker ned denne sesongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.