RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ullern mot opprykk


 
 
Blerim Redzepi (23) scoret mandag kveld det avgjørende målet da Ullerns fotballherrer vant 3-2 mot Strømmen.

ULLERN: –Det eneste jeg tenkte var at  det var vinnermålet. Det var bare veldig deilig. Jeg følte at vi trengte det målet. Det var 2-2 og da ble jeg ekstra glad, smiler Redzepi.

Det var 29 minutter før full tid at han ble spilt gjennom av en lagkamerat og banket inn Ullerns tredje mål for kvelden.

– Det var takket være laget. Det var ganske viktig for vi satser på opprykk og da må vi vinne hver eneste kamp fremover, sier 23-åringen til Ullern Avis Akersposten.

LES OGSÅ: Snudde opp ned på fotballsatsingen

– Opprykk vil bety mye

– Hva vil et opprykk bety?

– Det vil bety veldig mye. Alle gutta har det som mål og alle vil det virkelig. Vi kjemper på hver trening for å bli bedre og rykke opp. Forhåpentligvis blir det andredivisjon neste år. Og det tror jeg gutta er veldig klare for, forteller Redzepi.

Matchvinneren får støtte av trener Geir Harald Smith.

– Vi får en enda bedre arena å utvikle spillere på, og på sikt ønsker vi at det skal være mye lokalt på A-laget. Da er det klart at de får enda et nivå å strekke seg etter. Veien for våre beste unge gutter til enda større oppgaver enn Ullern og 2. divisjon, kan bli kortere hvis vi kommer oss opp ett nivå, forteller Smith.

Ullern scoret kampens første mål etter 30 minutter spilt, men fem minutter senere hadde Strømmen snudd kampen og gått opp i 1-2.

– Vi åpner ganske bra og får egentlig 1-0 ganske fortjent. Selv om målet er heldig så er det veldig fortjent at vi får det målet. Og så ramler vi sammen og lar de komme inn i kampen igjen, egentlig litt unødvendig. Men de er såpass bra at vi gjerne skulle sett at de ikke fikk den 1-0 ledelsen, sier trener Smith.

LES OGSÅ: Finaledrømmen knust for Ullern

Ubeseiret Ullern

Laget har ennå ikke tapt en kamp i 3. divisjon denne sesongen og står med 46 poeng. Det er åtte kamper igjen av serien og gutta har absolutt sjansen til å gå i gjennom serien ubeseiret.

– Det hadde vært fantastisk, sier Redzepi.

Neste motstander for Ullern er Frigg, og Smith føler at mye kan bli avgjort allerede da.

– Vi slo frigg 3-1 i våres og vi føler at vi skal være et bedre lag enn Frigg. Vi føler at vi har god koll på hvordan de spiller og hva de ønsker. Vi skal reise fra Frigg med et resultat. Det er planen vår og gå for tre poeng.

– Hva blir utfordringen for dere?

– Nå blir det å holde Hauerseter og Frigg bak oss på tabellen. Vi har fem poeng til Hauerseter og vi har syv til Frigg. Utfordringen for oss nå er å gjenskape gode opplevelser uke etter uke og ikke tro at dette er i orden ennå. Vi har mye å gjøre før vi har rykket opp, forteller Smith.

LES OGSÅ: Får halv million fra bydelen

LES OGSÅ: Midtstopper sørget for seier til Ullern

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere