RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ullern snytt i finalen

Fotballherrene til Ullern tapte 3-4 for Oslo Øst i finalen i KM i "five-a-side", men guttene fra vestkanten hadde fortjent bedre mot det nyopprykkede førstedivisjonslaget.

Kolbotn: Vi er fornøyde med å komme til finalen, men det var kjipt å tape mot Oslo Øst, sier trener Remi Wulllf.
For Ullern var fullt på høyde med gjengen fra østkanten. Eirik Aaseth ga Ullern ledelsen 1-0, men så satte Oslo Østs Aleksander Midtsian i gang sitt eget lille show. Fire frispark, fire nesten identiske mål snudde kampen til Østs fordel.
Surt å slippe inn så mange mål på frispark, og spesielt når tre av dem kommer på frispark som vi ikke er så veldig enige i, sier Wullf.
Ullern hadde ballen vel så mye som Oslo Øst, men det var først i sluttminuttene at laget fikk hull på byllen. Tre minutter før slutt reduserte Aaseth til 2-4, og minuttet før full tid ordnet samme mann 3-4.
Mange sjanser
Det siste minuttet ble ren enveiskjøring mot Oslo Østs mål.
Vi bomaderte jo keeperen deres, og det er jo helt utrolig at det ikke ble mål, sier Wullf.
Oslo Øst kan takke keeperen sin, Stian Straume (fra Korsvoll), for at det endte 4-3. Men Korsvoll ble snytt for en stor sjanse i sluttsekundene. Med femten sekunder igjen fikk de frispark, men Oslo Østs spillere sto foran ballen slik at frisparket aldri ble tatt.
Det var en snodig regel, og gjorde trener Wullf forbannet.
Hvor viktig er KM i "five-a-side"?
Det er alltid viktig å vinne når vi først deltar. Det er litt av kulturen i klubben vår, enten det er på trening eller i kamp, sier Ullern-treneren.
Wullf fortsetter som trener for laget også neste sesong.
Vi har noen nye spillere på gang, men foreløpig er det bare Tormod Danielsen (fre Teisen) som har skrevet under, forteller Remi Wullf.
PS! Ullern slo Klemetsrud 3-0 i semifinalen.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere