*Nettavisen* Nyheter.

Ullern SV vil ha sykehotell

Sykehotellet ved Radiumhospitalet har skapt mye diskusjon over hele landet og med rette.
Ullern SV har jobbet innad for å få dette til, og nå tas saken opp i revidert budsjett. Det betyr at det blir en tilleggsbevilgning i revidert nasjonalbudsjett.
I begynnelsen var det helse sør-øst som var hovedaktøren. Det handler om penger og prioriteringer og denne gang var det behov for en justering.
Som folkevalgt er det ikke helt enkelt å få oversikten, men nå mener jeg at jeg er på trygg grunn for å kunne uttale meg i saken.
Dette må være en sak vi kan lære av og forstå viktigheten av. Hensikten var god når utbyggingen var satt i gang, men det var ikke fundamentert i bevilgninger som kunne gjøre at det ble realisert. I gjennom årtier er det mange fra hele landet som har dratt til Radiumhospitalet for å få behandling for kreft. Derfor var det så viktig for hele landet å få dette sykehotellet. Jeg kommer selv fra et fylke, Telemark, som har pasienter og pårørende som kommer til Radiumhospitalet for behandling. For disse vil det nå hjelpe og få en overnatting i nærheten av sykehuset. Jeg bor i bydelen og kjenner sykehuset godt.
Jeg er glad for at vår finansminister tok denne saken og prioriterte slik at syke og pårørende fra hele landet kan få en best mulig tilrettelegging når de kommer til vår by og vår bydel Ullern.
Jeg vil gi honnør til alle som har stått på i denne saken på tvers av partigrenser, private personer og jeg ønsker å si at Ullern SV har også jobbet for å få denne saken løst om ikke i det offentlige rom så igjennom de kanalene vi har.

Tone Bjåland
Bu-representant, Ullern SV

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag