RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Ullerns sjakktrekk

Ulern snudde kampen da midtstopper Lamin Bojang ble kjørt fram i angrep etter pause.

ULLERN: Strindheim ledet 1-0 til pause og lite fungerte for hjemmelaget . Men da Lamin Bojang ble kjørt fram i angrep de siste 45 minuttene, endret kampen karakter.

- Det slo heldig ut. Men som vi sa i pausen; vi kan ikke forvente å finspille oss til seier. Selv om vi møter et ungt lag, så har de en enorm stå-på-vilje og innsats .Det handlet om å gå ut å krige og jobbe for seieren, sier trener Remi Wulff.

- Vi ønsket mer sprut framme, det skjedde lite på kantene våre, både når vi hadde ballen og når vi mistet den. Samtidig måtte vi legge vekk sytingen og klagingen fra 1. omgang og skape et mer positivt engasjement.

Snudde kampen

Strindheim var best før pause og tok ledelsen midtveis i omgangen. Ullern hadde få sjanser i 1. omgang og skapte lite. Jimi Akinyemi ble veldig alene på topp og da Ullern gikk i angrep, kom de aldri fram med mange spillere.

Men etter pause ble det mer fart over angrepsspillet.
Lamin Bojang scoret ett, hadde to assists og var strålende fornøyd med kampen.

- Jeg er veldig fornøyd med egen innsats. Jeg har bare scoret én gang før i år, for jeg har spilt midtstopper. Men vi får se hva som skjer videre nå, sier Lamin Bojang som startet karrieren som spiss.

Viktige poeng

Ullern ligger fortsatt sist på tabellen, med 11 poeng. De er bare poenget bak Strindheim som er over streken.

- Vi er bare ett poeng bak. Det kunne vært sju. Dette var viktige poeng for oss og Strindheim er et av lagene vi må slå, sier Remi Wulff.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere