RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ullevaal stadion får nytt navn

...i allefall kjøpesenterdelen: Ullevaal stadion Shopping får endrer navn og profil, og senterlederen inviterer naboer til "avdukningen".

ULLEVAAL STADION: Mandag 7. mars klokken 14.00 blir det presentasjon av nytt navn og ny visuell identitet for butikkene i handlegaten tilknyttet Ullevaal stadion.

– Dette er et åpent møte der alle som er interessert er velkomne. Det blir også bli gitt anledning til å stille spørsmål til oss, sier senterleder Øystein Aurlien.

Aurlien har nylig fortalt at han jobber med ideen om et nisjemarked med blant annet gårdsmat i handlegaten i sommerhalvåret, som han ønsker innspill fra naboene og kundene om. Han har også sagt at det blå skiltet, som velforening og naboer har klaget på, blant annet i NABs spalter, vil bli endret i løpet av året.
 

LES OGSÅ: Ikke lenger tissetrengt på Ullevaal stadion


– Vi vil vise det nye navnet, fortelle om ambisjonene og planene vi har, og vi vil vise den nye visuelle identiteten som skal prege Ullevaal i årene som kommer. Jeg er veldig stolt over det som skal presenteres, og håper at denne stoltheten skal smitte over på dem som bor rundt her, sier Aurlien.

Møtet holdes i UBC Colosseum, som ligger i inngang J (ut mot T-banen).


LES OGSÅ: Rendyrkes som handlegate

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere