RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ullevål-film fra Oscar-vinnere


Britt Hov ved Ullevål sykehus får hjelp av Oscar-vinnere i sin nye astma-film.
Britt Hov ved Ullevål sykehus får hjelp av Oscar-vinnere i sin nye astma-film.
Filmen «Trikset», som skal forklare astma-barn hva som skjer når man har astma, er laget av produksjonsselskapet Storm studio AS.

ULLEVÅL: Britt Hov, fysioterapeut ved Lærings- og Mestringssenteret for barn ved Ullevål, har vært prosjektleder for en animasjonsfilm som skal forklare astma-barn hva som skjer når man har astma.

Filmen «Trikset» handler om Ane og Bronky, og er laget av produksjonsselskapet Storm studio AS. De fikk Oscar for animasjonsfilmen «Peter og Ulven», melder Dagens Medisin.

Det er en film som med humor og fakta forteller hva som skjer når man har eller får astma og hvordan man takler sykdommen, sier Hov ifølge Ullevål universitetssykehus.

En egen gruppe med seks barn som har astma har vært med på å utvikle filmen. Filmen blir en del av Astmaskolen, som eies og driftes av Norges Astma- og Allergiforbund, skriver Dagens Medisin.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere