RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ullevål i storform

Ullevål IL Bandy viser strålende takter for tiden og slo Øvrevoll/Hosle hele 9-2 søndag.

Sognsvann: Fra å vinne noe overraskende, men fortjent 4-2 mot tetlaget Stabæk i forrige serierunde, skulle systemet nå nullstilles for å ta imot laget fra den andre enden av tabellen. Det klarte Ullevål med glans fra midten av 1. omgang og ut.
Jevnt innledningsvis
Det var to jevngode lag som fulgte hverandre frem til stillingen 2-2, men derfra og ut var Ullevål flere hakk bedre enn gjestene og laget unyttet et ofte uorganisert forsvar. Starten på kampen bar også preg av en del slurvete pasningsspill og altfor mye transport av ball. Dette skulle bedre seg formidabelt utover i kampen og Ullevål fremstod ofte som det topplaget de nå er.
Lekestue
Lagene gikk til pause på stillingen 5-2, men aktet aldri å hvile på resultatet. Øvrevoll/Hosle slet voldsomt med å holde tritt med vertskapet og ble rett og slett for temposvake i alle spillets faser. Kampens store profiler, lagkaptein Fredrik Falstad og Jan Fredrik Løland, kjørte tidvis lekestue med frustrerte motstandere og vartet opp med flotte kombinasjoner og kjappe overganger. Ullevål stoppet på komfortable 9-2 og innehar nå 3. plassen på tabellen før kveldens storkamp hjemme mot Mjøndalen.
Det enkle er best
Det går veldig bra om dagen og ting har virkelig løsnet nå i det siste, kunne kaptein Falstad fortelle rett etter kampslutt.
I dag tar vi Øvrevoll/Hosle på kondisjonen og at vi etter hvert tar de enkle løsningene i bruk. Disse kampene er meget viktige for oss, da vi skal vinne mot slik motstand og heller høste en type bonus i form av seire mot eksempelvis Stabæk og de andre antatte topplagene. En annen positiv sak er at vi har sluppet inn færrest mål i eliteserien, avsluttet en fornøyd Falstad.
Rimelig fornøyd
Vi klarte å justere oss inn underveis og vi vinner komfortabelt etter litt startvansker. Det er jeg rimelig fornøyd med, sa trener Tore Steinrem.
Med en slik formtopp skal også Mjøndalen få noe å bryne seg på i kveldens kamp på idrettshøyskolen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere