*Nettavisen* Nyheter.

Ullevål sykehus får korpsmusikk likevel

Selv om det ikke blir noe barnetog fra Ullevål skole på sykehuset i år, får pasienter og ansatte oppleve 17. mai-stemningen likevel.

ULLEVÅL: – Det er ikke helt riktig at Ullevål sykehus ikke får 17. mai-besøk i år, sier Ole Brustad i styret i Korsvoll skolekorps.

Ullevål skole har i flere tiår hatt det som en tradisjon å gå gjennom Ullevål sykehus på nasjonaldagen. Men i 2006 ble tradisjonen brutt.

Det så lenge ut som om sykehuset ikke ville få høre noe korpsmusikk på nasjonaldagen i år heller. Men på tirsdag kom det en avtale på plass med Korsvoll skolekorps.

– Korsvoll skolekorps kommer på sykehuset kl. 11.00 for å marsjere en runde på området, og spille på Barnesenteret, opplyser Brustad.

Et av korpsets medlemmer har tilbrakt mye tid på Ullevål sykehus de siste årene, men er nå tilbake i korpset igjen. Slik kom avtalen mellom korpset og sykehuset på plass.

– Siden FAU på Korsvoll skole har bestemt at skolen ikke skal delta i barnetoget i byen i år, hadde korpset god tid på formiddagen og synes det var hyggelig å kunne gjøre dette, sier Brustad.

Dermed blir det 17. mai.-tog inne på sykehusområdet i år.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag