RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ullevål sykehus får korpsmusikk likevel

Selv om det ikke blir noe barnetog fra Ullevål skole på sykehuset i år, får pasienter og ansatte oppleve 17. mai-stemningen likevel.

ULLEVÅL: – Det er ikke helt riktig at Ullevål sykehus ikke får 17. mai-besøk i år, sier Ole Brustad i styret i Korsvoll skolekorps.

Ullevål skole har i flere tiår hatt det som en tradisjon å gå gjennom Ullevål sykehus på nasjonaldagen. Men i 2006 ble tradisjonen brutt.

Det så lenge ut som om sykehuset ikke ville få høre noe korpsmusikk på nasjonaldagen i år heller. Men på tirsdag kom det en avtale på plass med Korsvoll skolekorps.

– Korsvoll skolekorps kommer på sykehuset kl. 11.00 for å marsjere en runde på området, og spille på Barnesenteret, opplyser Brustad.

Et av korpsets medlemmer har tilbrakt mye tid på Ullevål sykehus de siste årene, men er nå tilbake i korpset igjen. Slik kom avtalen mellom korpset og sykehuset på plass.

– Siden FAU på Korsvoll skole har bestemt at skolen ikke skal delta i barnetoget i byen i år, hadde korpset god tid på formiddagen og synes det var hyggelig å kunne gjøre dette, sier Brustad.

Dermed blir det 17. mai.-tog inne på sykehusområdet i år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere