RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ulrikkes drømmeuke


Ulrikke Eikeri håper å kunne leve av tennisen.
Ulrikke Eikeri håper å kunne leve av tennisen.
Ulrikke Eikeri kom til Nordic Masters som nybakt norgesmester, men fikk en tennisleksjon av de sjeldne i kampen mot Yanina Wickmayer.

HASLE: Sistnevnte er for øyeblikket rangert som verdens 16. beste damespiller, og 17 år gamle Ulrikke fikk det som ventet svært tøft mot den belgiske stjernespilleren. Jenta fra Ljan tapte 0-9 i en kort kamp.

– Hun var sinnssykt god. Jeg ble rett og slett smelt av banen, sier Ulrikke.

Uansett synes 17-åringen kampen ble lærerik.

– Jeg klarte å få inn noen poeng mot henne, og uansett synes jeg det er gøy å få muligheten mot en slik spiller, sier Ulrikke.

Harde slag

I Nordic Masters – som ved å invitere en rekke tenniskjendiser håper å øke interessen rundt idretten i Norge – fikk Ulrikke to kamper mot god motstand. Hun møtte også Emma Flood på Riksanlegget.

Kampen mot Wickmayer er nok uansett den som kommer til å sitte igjen i minnet i lang tid.

– Det virket også som hun tok kampen veldig seriøst. Hun har en utrolig fysikk, og det er ikke mange andre som slår like hardt som henne, sier Ulrikke.

Til Australia

Tidligere i uken kunne 17-åringen glede4 seg over to NM-gull. Nordstrand-spilleren gikk til topps i både singel og dobbel i mesterskapet hos Heming.

– Det har vært mange kamper den siste tiden, så nå er jeg litt sliten. Nå skal jeg ta meg et par fridager, men etter jul blir det hardkjør igjen.

I januar reiser Ulrikke til Australia for å lade opp til Australian Open.

– Jeg håper å spille mer og mer seniorturneringer i 2010. Målet er å bli topp 300 neste år, sier jenta som er rangert som nummer 894 i verden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere