*Nettavisen* Nyheter.

ULV!

Vi som er glade i Lyn klamrer oss fast i halmstrå om dagen. Hvis vi ikke kommer oss opp av den økonomiske og sportslige sumpen vi er i, kan toppfotballsatsingen til Lyn være historie for denne gangen. Det betyr at de av dere som stikker innom Ullevaal en gang i blant. når det er "morsomme kamper", ikkelenger kommer til å ha den muligheten. For hvis Lyn rykker ned, da er ikke Lyn lenger.

Selvfølgelig vil breddeidretten fortsette. Ski og fotball vil fremdeles være et tilbud til våre barn og unge, men deres forbilder på A-laget vil forsvinne. Og kanskje noe av motivasjonen blir borte når de ikke får besøk på treningen, eller skolen av heltene i Tippeligaen. Hva er alternativene til idretten? Som engelskmennene sier: "You do the math"...

Lyn trenger din hjelp nå, ikke som klapp på skuldere, eller vennlige ord over hagegjerdet, men deg. Du må Komme på kamp! Du må ta med deg familien og venner på kampen mot Odd nå på søndag!

Hvis du velger hytta, hagearbeid, båtlivet, golfen, stranden, marka, eller (Gud forby) TV.en fremfor å komme på Ullevaal, bidrar du til at Lyn rykker enda nærmere avgrunnen. Nei, det er ikke din skyld at Lyn er der vi er nå. Men du kan bidra til et nytt kapittel i Lyns historie. Og tro oss. Vi har lært av historien. Vi har lært så det river i hjertet.

Det kan godt tenkes at det blir en elendig fotballkamp. Kanskje ikke spillere eller trenere får det til på søndag heller. De må også ta sin del av skylden for et glissent Ullevaal så langt i år. Vi forventer likevel at de hever seg på søndag. Det er flaut å dumme seg ut for mye folk. Vi kan altså ikke love deg noe som helst - bortsett fra en kamp om tilværelsen. Men! Tenk om det løsner? Tenk om du sitter på Ullevaal dagen det snur. Den dagen vi sammen skrev et nytt kapittel i Lyn.historien.

Vi vet vi har ropt "ulv" før, men en gang blir den siste. Vi lover også at du ikke vil få høre mer fra oss i år. Det er liten grunn til å rope hvis ingen bryr seg...

VALGET ER DITT. TAKK FOR OPPMERKSOMHETEN.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.