*Nettavisen* Nyheter.

Ulvang og Bransdal på Kjelsås-trening

Eirik Bransdal og skilegenden Vegard Ulvang var med på Kjelsås-trening lørdag. Foto: FOTO: EIRIK HEITMANN RASCH

– Kjelsås er en fantastisk klubb, mener skilegende Vegard Ulvang.

KJELSÅS: Landslagets Eirik Bransdal og skilegenden Vegard Ulvang var de mest kjente fjesene da Kjelsås IL åpnet skisesongen 2010/2011 i helgen.

Stiller opp for klubben

Flere hundre unge håpefulle deltok i solskinnet på Langsetløkka lørdag. Kjelsås IL-løper Eirik Bransdal, som har tatt steget helt opp til landslaget, var glad for å kunne gi noe tilbake til moderklubben.

– Det er jo klubben i mitt hjerte. Uten Kjelsås IL hadde jeg ikke vært der jeg er i dag. De har støttet meg godt, og flere medlemmer i klubben har vært med hele veien for meg, forteller Bransdal.

– Ny situasjon

Han liker å være et forbilde for de yngre utøverne, selv om han innrømmer at nettopp det er en fersk situasjon.

– Det er litt nytt, og det er nok forsterket av at jeg har kommet med på landslaget. Langrenn er gøy, og jeg husker selv fra jeg var mindre at det var digg å møte folk man så opp til. Det er kjempefint at ungene synes det er stas, sier Eirik Bransdal.

Fornøyd leder

Lederen i langrennsgruppen, Eivind Selvig, var fornøyd med å få Bransdal på besøk for å vise frem teknikken sin.

– Eirik er blid, og sier sjeldent nei til ting. Han er et veldig godt forbilde. Han har kommet seg helt opp i langrennstoppen, og han viser at det går an for utøvere i Kjelsås IL å komme dit. Han er en eminent tekniker i begge stilarter. En del av poenget med denne samlingen er å vise at man kan gå inn mange sekunder på god teknikk, i stedet for å trene 100 timer ekstra, erklærer Selvig.

Engasjert far

Men Bransdal var ikke det eneste celebre besøket lørdag. Også tidligere langrennsløper Vegard Ulvang la ned en solid innsats på Langsetløkka – som engasjert far.

– Jeg trener 1998-gruppa. Vi er fire foreldre som bytter på det. Kjelsås er en fantastisk klubb, og det er god foreldreinnsats. Det er veldig morsomt å være her, avslutter Ulvang.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.