RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ulvene blir ikke dårligere neste år

For Furuset ble årets sesong en suksess med åttendeplass og NM-sluttspill. Groruddølingenes nye hovedtrener, David Livingstone, mener de bør nå sluttspillet.

Furuset: Vi skal minst komme til sluttspillet. Målet bør egentlig være å forbedre oss i både serien og sluttspillet, mener Livingstone som i år var assistent for Aki Mykkänen.
Mykkänen fikk nylig beskjed om at kontrakten med Groruruddalsklubben ikke ville bli forlenget. I stedet valgte man årets assistenttrener som sjef for neste sesong.

Jakter nye spillere

Jeg hadde hørt noen rykter i noen dager, men det var veldig fint da det skjedde noe konkret. Jobben som hovedtrener er jeg selvfølgelig godt fornøyd med å få, sier amerikanske Livingstone.
Mykkänen klaget mye på manglende ressurser den siste tiden av hans Furuset-karriere, men Livingstone forteller at han har fått beskjed om at økonomien er under kontroll.
Ja, finansielt ser det mye bedre ut nå. Jeg mener framtida her i Furuset er lys, og ser fram til utfordringene, sier den nye hovedtreneren som har signert for ett år.
Han har allerede startet jobben med å få på plass neste års spillerstall.
Først får vi gi spillerne som er her en sjanse, men jeg har også mange utenfra i kikkerten.

Utfordringer

Daglig leder i Furuset, Jan Gustavsen, er fornøyd med at Livingstone signerte kontrakten som ny hovedtrener. Han forteller at treneren ikke får noe dårligere ressurser med tanke på neste sesong.
Rammene for neste år er lagt, og de blir minst like bra som de har vært i år. Vi i ledelsen er veldig fornøyde med at både trener og økonomi er på plass og det samme er spillerne, forteller Gustavsen som nå har startet jobben med å sikre kontraktene med de nåværende spillerne.
Selv om de fleste spillerne har sagt de vil være med videre, møter riktignok Furuset enkelte utfordringer. Blant annet er Christopher Henriksen (21) svært ettertraktet, og Gustavsen forteller at klubben møter konkurranse fra bortimot samtlige klubber i eliteserien.
Vi har uansett tro på at vi kan beholde ham, forteller Gustavsen som også jobber hardt med å ordne ny kontrakt med den finske stjernespilleren Teemu Kuusisto i disse dager.
Han er én av to finner Furuset har bestemt seg for å beholde. De øvrige to får ikke forlenget kontrakten med klubben.
Vi har fokus på norske spillere, men enkelte utlendinger blir det nok hentet. Da skal vi riktignok ha bedre kontroll på kostnadene, for tidligere har vi gått på enkelte smeller på det.
Jeg tror vi kan være nærmere en fjerdeplass enn en ny åttendeplass neste sesong, mener Jan Gustavsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere