*Nettavisen* Nyheter.

Under Construction 2013 - dekknavn

  Foto: FOTO: PRIVAT

Kandidat til «Årets Dekknavn 2013».

Stem frem «Årets dekknavn 2013»

Om konseptet

Under Construction, tja, hva kan vi si? Bussen vår pusses opp og bygges opp på nytt etter forrige russetid. Vi ønsket et enkelt dekknavn som ikke trengte masse beskrivelse for å kunne forstås.

Bussens facebookside

Under Construction 2013

Bussens medlemmer

Vi er 24 jenter, hovedsaklig fra Nordstrand-området. Vi representerer forskjellige skoler, men først og fremst Nordstrand vgs.

HER KAN DU STEMME PÅ ÅRETS DEKKNAVN 2013!

Hva skiller dere fra andre busser?

Det som skiller oss fra andre busser er at vi er en solid jentegjeng hvor de fleste har holdt sammen siden barne/ungdomsskoln. Vi har også stått imot all motstanden vi har møtt og hevet oss over ting som har blitt slengt på oss. Vi prøver etter beste evne å være greie mot de rundt oss, og lager rett og slett bare liv, uansett om du kommer fra øst eller vest.

Hva blir høydepunktet med årets russetid?

Det er vanskelig å velge ut èn ting i russetiden som blir det store høydepunktet, men vi gleder oss utrolig mye til rulling der alle jentene er samlet, det er ikke til å legge skjul på! Når vi er ute å ruller kommer vi til å møte alle de andre bussene og bare ha det gøy. Alt i alt blir nok treffene en topp på det hele, stemningen, forhåpningene og musikken blir insane!

HER KAN DU STEMME PÅ ÅRETS DEKKNAVN 2013!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.