RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Underskrifter mot avgifter


Initiativtakeren: Vigdis Borge hadde lest om de urimelige avgiftene og startet aksjon med underskriftskampanje der og da.
Initiativtakeren: Vigdis Borge hadde lest om de urimelige avgiftene og startet aksjon med underskriftskampanje der og da.
"Jazz på Vardeheim", må betale en ekstra avgift på over 50 kroner halvliteren. Urimelig og urettferdig mener medlemmene og starter underskriftskampanje.

Høybråten: Klubben på Vardeheim nyter stor status som spillested for sjøl de mest ettertraktede artistene. Et lokalt kulturtilbud som samler ihuga medlemmer og folk fra hele byen.
Fredagskvelden var det starten på høstsesongen. Ikke hvem som helst på plakaten.
Trompetisten og bandleder Ditlef Eckhof er kjent langt ut over landets grenser, og stilte med et sterkt mannskap.
Oppslag media, ikke minst i Lokalavisen Groruddalen, om urimelige skjenkegebyr, hadde opprørt mange av medlemmene. Der og da ble det startet en spontan underskriftsaksjon i sterk tro på at det nytter å protestere.

Kultur og musikk

Leder for jazzklubben jobber hardt for å bevare det lokale kulturtilbudet.
Jeg er av den oppfatning at det å nyte god musikk hører sammen med et glass øl eller vin. Det tiltrekker folk. En jazzklubb uten salg av alkohol vil ikke være liv laga, sier Jan G. Haanæs.

Alle over en kam

Det er veldig restriktive regler for servering av alkohol, og i særskilte tilfeller kan arrangørene få fritak eller få gebyret redusert.
Det sier seg selv at vi må være restriktive når det kommer inn så mange søknader, sa seksjonsleder for bevillingsseksjonen i Næringsetaten, Gunhild Haugen, til avisen sist torsdag.
Vardeheims medlemmer oppfordrer nå bystyret og byrådet i Oslo til å instruere Næringsetaten om å endre sin praksis.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere