RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Unødvendig poengtap

Skeid Bandy klarte bare uavgjort 3-3 mot et temposvakt Njård-lag på Valle Hovin sist onsdag.

Valle Hovin: Det var Njård som kom klart best i gang og tok en tidlig ledelse etter bare tre spilte minutter, da tabellnaboene braket sammen i en tidvis kjedelig kamp. Skeid startet usikkert og kvaliteten på pasningspillet var fraværende, men drøye kvarteret ut i omgangen ble vi vitner til en total forvandling, nesten utelukkende fordi Skeid skrudde opp tempoet.
Varierende kvalitet
Midtveis i omgangen utliknet banens bestemann Truls Skrettingland til 1-1 etter et herlig soloraid fra høyre kant. Samme Skrettingland var en konstant trussel med sin store fart og smarte finter. Skeid ville mest og ytterligere scoringer av Martin Sandell og Tobias Svendsen ga laget en høyst fortjent 3-1 ledelse 10 minutter før hvilen.
Så var plutselig Skeid tilbake til gamle synder og klarte ikke å stå omgangen ut. En stor forsvarsmiss gjorde sitt til at vertene enkelt kunne redusere til 2-3 bare sekunder før pause, men for den ene betalende tilskueren reddet nok dette litt av spenningen for kvelden.
Langt gjesp
2. omgang bød dessverre på veldig lite. Kun sporadiske forsøk fra nevnte Sandell og enkelte gode initiativ fra "gamlefar" sjøl, Erik Skrettingland, var beholdningen fra Skeid sin side. Njård fikk tillatelse av et gavmildt forsvar til å redusere nok engang, og poengdeling til slutt ble et unødvendig resultat for et Skeid-lag som med såpass gode kvaliteter burde vunnet enkelt mot Njård.
Grunnen for denne poengdelingen må være at vi sliter med dårlig konsentrasjon og vi tar ikke den siste jobben hjem. Det oppstår altfor store rom og det utnyttet Njård godt, sa yngstemann Skrettingland noe oppgitt rett etter kampen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere