RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ungdom og rus i fokus

Alle åttendeklassinger i Bydel Nordstrand skal snart lære mer om ungdom og rus gjennom et nytt obligatorisk program i skolen.

Nordstrand: Bystyret har bestemt at alle ungdomsskolene i Oslo skal gjennomføre et

obligatorisk, rusforebyggende program kalt "Unge og rus". Selve programmet skal gjennomføres på skolene i Bydel Nordstrand i uke 5,6, og 7. Det planlegges en større "Kick-off" på Lambertseter fritidsklubb den 31.januar hvor man med kulturelle virkemidler skal sette fokus på temaet.

I forkant av selve programmet skal lærere, rådgivere og gruppeledere på alle ungdomsskolene i bydelen på felles opplæring. Allerede i morgen (tirsdag) vil 15-20 lærere og rådgivere, utekontakten, fritidsklubben og SaLTo-

koordinator (samordning av lokale, kriminalitetsforebyggende tiltak i Oslo) samles for å få en innføring i programmet. Noe av ideen i det rusforebyggende programmet er at elevene i åttende klasse selv skal jobbe i grupper med ulike oppgaver knyttet til temaet rus.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere