RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ungdom på nett

IKT-lærlingene Jason Jughdharree (18) og Thomas Eriksen (19) søkte om penger fra Ungdomsrådet for å starte opp en egen nettside for ungdom i bydelen. Nå er stovnerungdom.net på nett.

Stovner: De to lærlingen har lenge etterlyst et nettsted for ungdom, og det passet dermed perfekt at Ungdomsrådet utlyste midler som kunne støtte opp om prosjektet.
Samle ungdom
Jason og Thomas fikk 14.500 kroner fra ungdomsrådet til å starte nettsiden. Dermed var det bare å sette igang med å utvikle produktet for ungdom mellom 13 og 19 år.
- Vi laget en prosjektplan, men vi trodde aldri at vi skulle få midler til det, smiler de to guttene.
Målet med nettstedet er å lage en portal hvor ungdom kan samles og hjelpe hverandre med for eksempel lekser, eller rett og slett diskutere en film eller Champions League.
- På lengre sikt ønsker vi å få ungdom til å drive nettstedet selv. Etterhvert kommer vi til å få nyheter og diverse anmeldelser på siden. Nå trenger vi å skaffe medhjelpere som kan være med å bygge opp nettsiden.
Den første uken har noen hundre ungdom benyttet seg av tilbudet.
- Det fine med nettstedet er at brukerne kan være anonyme. Det er et perfekt samlingssted for ungdom som ikke driver med sport, men som bruker mange timer foran data'en, avslutter Thomas og Jason.

Vi laget en prosjektplan, men vi trodde aldri at vi skulle få midler til det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere