RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ungdomsarbeid i støpeskjeen

Bydel Stovner har planer om at ungdomsarbeidet fra høsten 2010 skal få en ny base i Rommen skole- og kultursenter.

STOVNER: En partssammensatt gruppe står bak forslaget som vil opprette to hovedområder som sentrum for kultur- og ungdomsarbeidet.

Det vil si at personalressursene samles på to steder, men har hele bydelen som arbeidsområde. De to foreslåtte områdene er Rommen skole- og kultursenter og Haugenstua senter.

– Det er tidlig i prosessen, som er åpen og med stor medbestemmelse, sier enhetsleder Anne-Berit Haavind og legger til:

– Dette er en områdeorganisering som ikke har vært til politisk behandling. Hva som blir stående igjen, avgjøres i den politiske debatten.

Administrasjonen ønsker innspill fra Oppvekst- og kulturkomiteen og Ungdomsrådet før det utarbeides forslag og videre konkretisering. Det må vurderes om eksisterende tilbud skal avvikles, fornyes eller implementeres på andre arenaer.

BU-leder Karl P. Olsen vil ikke forskuttere en politisk avgjørelse på aktivitetsplan for fremtidig kultur og ungdomsarbeid i bydelen og sier til Lokalavisen Groruddalen:

– Men det forslaget som foreligger ser spennende ut.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere