RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stoppestedet er sikret drift i 2012 gjennom det kommende budsjettforslaget og bydelen vil prioritere arbeidet med å heve aktivitetsnivået på ungdomshuset. Arkivfoto
Stoppestedet er sikret drift i 2012 gjennom det kommende budsjettforslaget og bydelen vil prioritere arbeidet med å heve aktivitetsnivået på ungdomshuset. Arkivfoto Foto: Arkivfoto

Ungdomshus og seniorsentre reddet

I 2012 slipper Stoppestedet og de to seniorsentrene i Bydel Ullern å frykte for tilværelsen.

ULLERN: Under fjorårets budsjettbehandling ble det funnet en redningsplanke for Stoppestedet og Ullern seniorsenter i siste liten.

Viktig forebyggende

– Vi garanterte i fjor for videre drift, og det står vi ved. Det er snakk om viktig forebyggende arbeid for unge og eldre, sier leder av bydelsutvalget i Bydel Ullern, Carl Oscar Pedersen.

I budsjettet er også Frivillighetssentralen tilgodesett. Under forrige budsjettbehandling sto også Frivillighetssentralen i fare for å få store nedskjæringer.

Bærebjelker

– Vi er glade for at vi har funnet fortsatt rom for dette. Hvis vi bare skulle drive med de lovpålagte oppgavene, kunne vi like godt overlatt budsjettarbeidet til administrasjonen. Vi løfter blikket og ser på viktigheten av det forebyggende og frivillige arbeidet. Det er bærebjelker i vårt engasjement lokalt. Det styres ikke fra rådhuset, sier Pedersen.

Merforbruk

Bydelen har hatt store økonomiske utfordringer i forhold til blant annet barnevern og TT-kjøring. Merforbruket i år er prognostisert til cirka 3,5 millioner.

– I første halvdel av 2011 hadde vi for stort aktivitetsnivå. Nå er aktivitetsnivået riktig i forhold til budsjettet, sier Pedersen.

Stoppestedet

Satsing på Stoppestedet er en prioritert oppgave for bydelsutvalget kommende år.

– Sammen med ungdomsrådet går vi i dialog med næringslivet og velforeningene for å tilføre større aktivitet på Stoppestedet. Vi vil sette i gang en dugnad for å få større aktivitet og flere arrangementer. Det er mange gode krefter å ta av i bydelen, sier Pedersen.

Les også:

Flere i faresonen

Økonomien har aldri vært verre

- Jeg blir deprimert

Økonomisk krise i Ullern

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere