RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ungdomspris for frivillig innsats


Søker ivrige ungdommer: Lions-klubbene i Oslo og Bærum vil hedre ungdom for frivillig innsats, sier soneleder Finn Helge Hartmann i Ekeberg-klubben.
Søker ivrige ungdommer: Lions-klubbene i Oslo og Bærum vil hedre ungdom for frivillig innsats, sier soneleder Finn Helge Hartmann i Ekeberg-klubben.
Lions-klubbene i Oslo og Bærum vil hedre frivillig arbeid med en ungdomspris. Nå er de ute etter kandidater.

Oslo/Bærum: Mange unge gjør en strålende, frivillig innsats, og nå vil Lions-klubbene i Oslo og Bærum hedre en av disse med en pris på hele 10.000 kroner, sier soneleder Finn Helge Hartmann fra Lions Ekeberg. Men vi må ha hjelp til å finne frem til gode og verdige kandidater.

I vårt distrikt er det Lions-klubbene Bekkelaget, Ekeberg, Hauketo, Holmlia, Lambertseter, Nordstrand og Ormsund som nå "jakter på" gode kandidater.

Kriteriene er at man er mellom 17 og 21 år. Videre må man i en periode ha vist betydelig frivillig innsats, og det må vises til resultater av arbeidet som er nedlagt, sier Hartmann.

Når forslagene på kandidater har kommet inn, vil de bli innkalt til intervju.

Vinneren får en pengepremie på 10.000 kroner. Det er meningen at disse midlene skal brukes til å videre føre den frivillige innsatsen.

Forslagene på kandidater kan både komme fra enkeltpersoner og lag, de må leveres skriftlig, og må være kommet til Lions innen 1. desember. Overrekkelsen skjer på Lions distriktsmøte i slutten av april neste år.

Jeg vet det er mange ungdommer ute i lokalmiljøene som gjør en stor, frivillig innsats, så nå venter vi bare på forslag, sier Finn Helge Hartmann. Postadressen hans er Lyngveien 27B, 1182 OSLO.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere