RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Unge jenter observerte blodig mann ved E18

To unge jenter møtte en blodig mann like ved E18 fredag kveld. Politiet etterlyser vitner etter at det skal ha blitt avfyrt skudd i området ved Martitim fredag kveld.

MARITIM: To unge jenter har tatt kontakt med politiet ved åstedet, like ved Maritim ved E18. De to jentene observerte en mann med blod i ansiktet og på benklærne i Bestumveien.

Han fortsatte videre mot E18, fortalte de to jentene, og politiet søker nå etter mannen i området.

Tipset kom etter at det klokken 19.31 fredag kveld ble meldt om at det var avfyrt skudd mellom to biler like ved Maritim ved E18.

Har funnet blodspor på åstedet

Politiet leter fredag kveld etter flere kjøretøy og personer i området, og krimteknikere er på åstedet for å sikre spor.

Det er funnet blodspor på stedet, men politiet har ikke fått melding om andre skadde enn mannen de to jentene observerte.

Klokken 19.31 fikk politiet melding om flere avfyrte skudd. Opplysningene tilsier at to biler skal ha møttes på stedet og at det deretter ble avfyrt flere skudd.

- Skuddene som ble avfyrt skal ha blitt avfyrt fra et håndvåpen. Det er funnet flere tomhylser på stedet. Det er også noen blodspor på samme sted, forteller operasjonsleder Hilde Walsø i en pressemelding.

Forsvant i svenskregistrert Volvo

Det er funnet en Ford Mondeo ved Maxbo på Vækerø som kan settes i sammenheng med skyteepisoden.

Ved gjennomgang av video på Maxbo kan det se ut som en person har gått fra denne og inn i en svenskregistrert Volvo, som deretter kjørte fra stedet.

Tidligere fredag kveld ble det opplyst om at to personer ble sett løpende fra denne bilen og videre mot Vækerøtoppen, men dette stemmer trolig ikke, i følge politiet.

Tips i saken kan ringes inn til politiet på 02800.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere