RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To klovner til stor forlystelse for alle ungene.
To klovner til stor forlystelse for alle ungene.

Unge klovner lagde fest

Elleville unger synets tydelig at Høsttakkefest var helt på sin plass. Med et kobbel av ungdommelige ledere på plass ble det to utfordrende dager.

TONSEN: Tonsen kirke og menigheten har fått skikkelig uttelling på arbeidet med barn og unge. På alle arrangementer strømmer folk til.

Tilpasset

Mens mange av de minste fortsatt er på tur inn, holder allerede de først ankomne liv i leiren. Alle behørig med navnelapp på brystet.

– Ideen bak denne helgen er å lage et tilbud tilpasset barna, forteller kapellan Angela Timmann-Mjaaland og legger til:

– Vi prøver å treffe de ulike interessene. Og det har vi alle muligheter til nå for tiden da vi har så mange ungdommer på lederutdanning. I alt femten stykker har fått denne utdanningen i år eller i fjor.

Hun synes også at fint at de også nå har et tilbud til de guttene, selv om det fortsatt er flest jenter som er med på de ulike arrangementene.

Herlige unger

Og det er tydelig at det unge lederskapet har lagt seg i selen for at fest skal være fest.

– Bare morsomt å være med på dette, og barn er jo herlige, sier Caroline Linnerud Westerlund og Linn Silje Kristin Nesdal og er kjappe med å legge til:

– Arrangement som høsttakkefesten er en del av opplegget vi har. Lederutdanningen er jo også noe vi kan bruke i andre sammenheng og ikke bare i kirka. Og så er det jo kjekt å ha på CV'n da.

To som ennå ikke har tenkt så mye på framtidige meritter, står ved langbordet og leker med farger og glitter.

– Hva vi gjør? Vi leker! Lager vakre skinnende figurer, sier Anna og Karoline i kor.

Og etter hvert får de følge av mange. For anledningen er bordet dekket av stor hvit duk, og alle som vil kan sette sine håndavtrykk her. Og meter på meter blir rene kunstverket.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere