RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Unge kobbertyver


Tre gutter ble onsdag tatt for kobbertyveri fra byggearbeidet på Lambertseterbanen.
Tre gutter ble onsdag tatt for kobbertyveri fra byggearbeidet på Lambertseterbanen. Foto: Foto: Arne Vidar Jenssen
Denne uken har politiet truffet på falske teppeselgere og noen særdeles unge kobbertyver. Les mer i politiloggen.

 

Teppeselgere tatt

BRANNFJELL: Mandag klokken 12.36 fikk politiet tips om to mistenkelige personer som gikk fra hus til hus og snoket i Frøydis vei på Brannfjell. Politiet kjørte til stedet og stanset to personer som stemte med beskrivelsen. Det viste seg at de to mennene på 16 og 18 år solgte tepper. De vedgikk at teppene var kjøpt i Sverige og innført til Norge for videresalg. Guttene manglet tollklarering og teppene ble beslaglagt og guttene anmeldt for overtredelse av tollover.

 

Innbrudd 1

SKØYENÅSEN: Halv syv mandag morgen fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd i en bolig i Fugleliveien. I løpet av natten var et vindu i verandadøren knust og tyvene hadde fått med seg smykker og kontanter. Politiet har undersøkt åstedet, men har ingen spor å gå etter.

 

Innbrudd 2

MUNKERUD: Like før klokken tre mandag ettermiddag fikk politiet melding om innbrudd i en leilighet ti Ekebergveien. Et vindu var brutt opp og pc, klokke og penger var borte.

 

Pågrep etterlyst

LJAN: Klokken 16.52 mandag stanset politiet en etterlyst mann i Herregårdsveien. Mannen var etterlyst for innbrudd og han var i besittelse av stjålne visakort. Mannen ble pågrepet og kjørt i arresten.

 

Ungdom stengte veien

LAMBERTSETER: Klokken 02.40 natt til tirsdag fikk politiet melding om at noen ungdommer hadde sperret Lambertseterveien med steiner og byggegjerder. Politiet rykket ut til stedet, men kunne ikke finne noen i området. Veien ble ryddet og åpnet for trafikk igjen.

 

Uten førerkort

RYEN: En 41 år gammel fører, som tidligere hadde fått inndratt førerkortet ble tirsdag klokken 11.06 stanset av politiet i Ryenkrysset. Mannen er nå anmeldt for kjørig uten gyldig førerkort.

 

Tatt med narkotika

NEDRE BEKKELAGET: Politiet kontrollerte en bil på Shellstasjonen på Mosseveien klokken 01.18 natt til onsdag. Det ble funnet en mindre mengde narkotika på de to 21 år gamle guttene i bilen. De ble anmeldt for forholdet og dimittert fra stedet.

 

Innbrudd i idrettshall

MANGLERUD: Like etter klokken syv onsdag morgen ble politiet kontaktet etter et innbrudd i Manglerud idrettshall. Tyvene hadde kommet seg inn ved å sparke inn et vindu og en dør. Det er uvisst hva som er stjålet. Politiet undersøkte åstedet onsdag morgen.

 

Moped mot bil

MANGLERUD: Litt før halv åtte onsdag morgen kolliderte en mopedist med en bil som var i ferd med å lukeparkere i Plogveien. Den 49 år gamle mopedisten klagde over smerte i armen og skulder og ble kjørt med ambulanse til Legevakten for sjekk. Saken etterforskes av trafikkavsnittet.

 

Kjørte i fylla

HOLMLIA: Like før klokken elleve onsdag stanset politiet en 53 år gammel kvinne i garasjeanlegget på Holmlia senter. Kvinnen hadde kjørt bil til senteret og var beruset. Hun ble innbrakt til sentralarresten for blodprøve.

 

Manglet det meste

HOLMLIA: En 17 år gammel gutt som onsdag klokken 11.10 ble stanset av politiet i Nordåsveien manglet det meste. Ikke hadde han førerkort for moped og ikke var det betalt årsavgift eller forsikring for mopeden. Dermed ble føreren anmeldt og mopeden avskiltet.

 

Tatt med promille

MOSSEVEIEN: Klokken 03.15 natt til torsdag stanset politiet en bil på Mosseveien på Nordstrand. Den 27 år gamle føreren var påvirket av alkohol og ble kjørt i sentralarresten for blodprøve.

 

Uten gyldig førerkort

MANGLERUD: Like før klokken åtte torsdag morgen ble en 62 år gammel bilfører stanset av politiet i Enebakkveien ved krysset til Plogveien. Mannen hadde ikke gyldig førerkort og er nå anmeldt for dette.

 

Tatt med piller

LAMBERTSETER: En 46 år gammel mann og en annen person ble torsdag klokken 12.09 stanset og kontrollert på Lambertseter T-banestasjon. 46-åringen var i besittelse av noen narkotiske tabletter og er nå anmeldt for det. Begge to ble dimittert etterpå.

 

Tagget på t-banen

BERGKRYSTALLEN: Klokken 22.23 torsdag kveld fikk politiet melding om at det pågikk tagging på en t-banevogn på Bergkrystallen stasjon. Da politipatruljen kom til stedet hadde taggerne forduftet. Den ene av dem skal ha vært iført en lys bukse.

 

Ungdommer stjal kobber

MANGLERUD: Like før midnatt onsdag kveld fikk politiet melding fra en person som hadde observert tre personer som virket mistenkelige i Plogveien. De hadde holdt på med en tralle og gjemte seg da melder kjørte forbi. Da politiet kom til stedet traff de tre gutter på 14, 16 og 18 år med en handlevogn full av kobber. Kobberet stammet fra byggearbeidet på t-banen like ved. Guttene er nå anmeldt for kobbertyveriet og en av guttene er i tillegg anmeldt for besittelse av kniv.

   

Flaskeknusing på Oppsal skole

OPPSAL: Rundt klokken ni onsdag kveld fikk politiet melding om at en gjeng med minst ti ungdommer knuste flasker og lagde bråk på Oppsal skole. Dette skal i følge politiet være et gjentagende problem. Ved hjelp av natteravnen fikk politiet til slutt samlet en del av ungdommene. En 19 år gammel gutt ble pågrepet for besittelse av kniv og et stjålet visakort. Resten av ungdommene ble dimittert og sendt vekk fra stedet.

 

 

 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere