*Nettavisen* Nyheter.

Unge ranere tatt

Illustrasjonsfoto

Fire unge gutter er pågrepet for ranet av en kvinne på Lambertseter fredag kveld.

LAMBERTSETER: Det var fredag klokken 21.30 at en 38 år gamle kvinne ble ranet av fire gutter på gangstien mellom Radarveien og Lambertseterveien. Kvinnen ble sprayet med pepperspray, lagt i bakken og fratatt en sekk med en del papirer, mobiltelefoner og kredittkort.

15 og 16 år gamle

Guttene stakk fra stedet, men vitner ga politiet en så god beskrivelse at fire gutter i løpet av søndagen ble pågrepet på Lambertseter. Tre av guttene er 15 år, mens sistemann er 16 år gammel. Kvinnen skal ikke ha fått fysiske skader etter ranet.

Guttene ble avhørt i løpet av søndagen, og alle har helt eller delvis erkjent forholdet. De to mest aktive guttene skal ha lagt alle kortene på bordet.

Guttene viste også politiet hvor sekken og papirene lå. Lommeboken ble også gjenfunnet i en søppelkasse. I tillegg fant politiet en av mobiltelefonene, samt kredittkort, i leiligheten hvor en av guttene bor.

Dimittert

På grunn av guttenes unge alder ble de dimittert etter avhør. Politiet har ingen opplysninger som knytter dem til andre ran i området.

Takket være observante vitner fikk vi løst denne saken. Publikum er våre beste hjelpere, sier etterforskningsleder Inge Sundeng ved Manglerud politistasjon.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.