RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mange unge snowboardentusiaster var samlet i Grefsenkleiva.
Mange unge snowboardentusiaster var samlet i Grefsenkleiva. Foto: Unknown

Unge snowboardtalenter tok sats

På jakten etter nye unge snowboardtalenter endte Thomas Haugen (15), fra Grefsen, på tredje plass i kveldens snowboardkonkurranse i Grefsenkleiva.

OSLO: - I dag går jeg for seier, sier en selvsikker Thomas Haugen etter første oppvarmingsrunde.

Han har tidligere deltatt i Norges Cupen der han også kom på tredjeplass. Men en dag ønsker han å bli som det norske snowboardtalentet Torstein Horgmo.

- Ja, han er absolutt mitt største idol, sier Haugen.

Alle er vinnere

Battle of Steel er en konkurranse som er åpen for alle usponsede snowboardere på junior-nivå. Og i tillegg til pengepremier deles det ut et fjell med utstyr fra deres sponsorer.

- Det som er viktig i denne konkurransen er at vi vil ha mange vinnere, slik at det ikke er en som hovedsakelig stikker av med hele premiepotten. Så her deler vi ut premier til alle sammen, sier Vebjørn Johannessen fra Whitewater.

Denne gangen var det snowboardbutikken Whitewater og railprodusenten Steel Fiber som stod for arrangementet.

Unge deltagere

Battle of Steel er en slopestyle-konkurranse med 3-4 rails og to hopp. Likevel deltar det så unge deltagere som Magnus Gran Hansen (8), fra Grefsen.

- Jeg har litt sommerfugler i magen før jeg skal kjøre da. Men jeg klarte faktisk å lande på den øverste railen, sier Magnus.

Han fikk sitt første snowboard denne julen, og stilte som den nest yngste av deltagerne i dagens konkurranse. Men han klarte ikke å kvalifisere seg til finalen.

- Jeg klarte til slutt alle hoppene og railsene. Så selv om jeg ikke gikk videre er jeg veldig fornøyd. Jeg hadde jo ikke akkurat forventet å gå videre. Men en dag skal jeg bli som Terje Håkonsen eller Shawn White, sier en smilende Magnus.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere