RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Unge talenter

Fire elever fra Ljan skole sang på Ottar Johansens siste plate "Drømmeland" og de opptrådde også under bydelskonserten på Symra.

Lambertseter/Ljan: Det var kjempemoro å være i studio og spille inn plate, beretter Emma Myrset Laberg (12). Hun er en av de fire elevene fra klasse 7a ved Ljan skole som ble plukket ut etter audition til å være med på platen "Drømmeland". Platen er gitt ut av Ottar "Big Hand" Johansen og hans kone Grete Alternes.

Musikk-talenter

Det å spille inn plate i et studio var noe helt nytt for oss, forteller Haakon Selje, selv om unggutten ikke er noen nybegynner når det gjelder å stå på scenen. Han skal nemlig være med i oppsetningen av "Putti Plutti Pott" i Oslo Spektrum for andre år på rad.

Heidi Eriksen Eldholm forteller at de stod i studioet med høretelefoner og sang etter et lydspor som Ottar Johansen allerede hadde spilt inn.

Vi ble plukket ut etter en audition i klassen, forteller Jan Sebastian Rothe entusiastisk. De fire sangerne virker fortrolige i rampelyset, og de synes det var stas å stå på scenen med "Big Hand" på Symra sist torsdag.

Grete Alternes og Ottar Johansen uhemmet av det unge koret sitt, og sammen kommer de til å opptre på omlag ti konserter før jul. Før opptredenen på Symra under bydelsdagene, har ensemblet hatt konsert på Frambu - senter for sjeldne funksjonshemminger samt barneavdelingen på Ullevål. De ønsker også å spille på flere sykehus framover.

Vi planlegger blant annet å opptre på Sunnås, avslutter Ottar Johansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere