Gå til sidens hovedinnhold

Ungt blod på Parkteatret

Lørdag 16. juni er det igjen tid for wrestling på Parkteatret der de spektakulære wrestlingshowene til Norges Wrestlingforbund (NWF) har fått et solid fotfeste.

LØKKA: Det blir to forskjellige show, et på dagen og et på kvelden, og de har fått den brutale, men også passende tittelen "Ungt blod".

Besøk fra utlandet

På dagshowet arrangeres for første gang en Max21-turnering der ingen av wrestlerne er eldre enn 21 år. Bergenseren Daniel Sebastian (21) er en av forhåndsfavorittene i turneringen, men selv bergensk selvsikkerhet er ikke nok til å vinne denne turneringen, opplyser forbundet. En av europas yngste og mest talentfulle wrestlere, Zak Zodiac (16) fra England, har allerede meldt sin ankomst til denne åpne turneringen, og det er enda flere kjempetalenter med.

Kamp om NM-tittel

På kveldsshowet skal Bønna Ramhaug (22) fra Fetsund i Akershus kjempe om NM-tittelen i kamp mot regjerende norgesmester Jon 'Big John' Veivåg fra Tveita i Oslo. Til tross for at han debuterte så sent som i 2006, har Bønna etter sigende slått godt fra seg i NWF og vant et realt "pubslagsmål" med seks andre wrestlere under forrige arrangement på Parkteatret. Blir Bønna den yngste norgesmesteren siden Byron Lawless vant tittelen som 23-åring helt tilbake i 2002?
Dagshowet åpner dørene klokka 16, mens kveldsarrrangementet begynner klokka 20.

Reklame

NÅ: Milrab har oppdatert salget med sportsklokker og Oakley