Gå til sidens hovedinnhold

Unik Kaizers-konsert på Øyafestivalen

Kaizers Orchestra inntar Middelalderparken med blodferske låter og gamle favoritter.

Middelalderparken: Andre uke i august gjør et av landets mest populære band, noe ingen i Norge tidligere har prøvd.

Kaizers Orchestra skal nemlig spille en todelt konsert, med både rykende ferskt og gammelt materiale.

– Den første delen er det kommende volum to av deres Violeta, Violeta-trilogi. Studioalbumet vil først være i butikkene i november. Andre del av konserten vil bestå av høydepunkter fra deres ti år lange suksesshistorie. Hele konserten vil dagen etter den har funnet sted, streames på nett, forteller Øyafestivalen i en pressemelding.

Det er få norske band som kan vise til en så solid rekke med førsteplasseringer på albumlista som Kaizers Orchestra, heller intet unntak med ferske Violeta, Violeta Vol 1.

LES ALT OM ØYA HER!


Skiva er den første i en serie på tre album, hvor nummer to kommer ut noen måneder etter at bandet har framført det i sin helhet i Middelalderparken.

Albumtrilogien vil samla bestå av omfattende mengder musikk som skal vise bandets fulle bredde. Del to, som bandet i et intervju har beskrevet som "rett fram, høyt tempo", vil du altså få en førpremiere på under Øyafestivalen

Det er ti år siden Kaizers Orchestra slo igjennom med debutalbumet Ompa Til Du Dør. Siden den gang har de hatt enorm suksess med sin egen miks av hardtslående rock, kabaretpønk og øst-europeiske elementer. Deres tekster på dialekt, som danner et eget univers av historier og karakterer, har fascinert et stort publikum i en årrekke.

– Man kan trygt si at det ikke finnes noe fenomen som er i nærheten av Kaizers Orchestra i norsk rocks historie. Så gjør deg klar for en konsertopplevelse du seint vil glemme, både fordi den leveres av et band som er et regelrett rockefyrverkeri og fordi du vil kunne gå tilbake å høre den på nett i ettertid, sier øyaledelsen.

LES ALT OM ØYA 2011!

Reklame

Husker du disse to idiotene?