RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rockefeller blir møtestedet for norske United-supportere og noen av den engelske klubbens tidligere helter lørdag 4. august.
Rockefeller blir møtestedet for norske United-supportere og noen av den engelske klubbens tidligere helter lørdag 4. august. Foto: ARKIVFOTO

United-legender til Rockefeller

Peter Schmeichel er blant de tidligere Manchester United-heltene som kommer til den røde supporterfesten på Rockefeller.

Den karismatiske dansken kommer imidlertid ikke bare som vanlig gjest til tilstelningen 4. august kl. 19.00. Den tidligere sisteskansen har også takket ja til å være konferansier, skriver united.no.

Schmeichel, som blant annet vant fem Premier League- og tre FA-cupmesterskap i løpet av åtte fantastiske år på Old Trafford, satte selve kronen på verket med Champions League-triumfen i Barcelona i 1999.

LES OGSÅ: Mats Møller Dæhli herjer i United

LES OGSÅ: Mats Møller Dæhli er årets unggutt i United

Dagen før dagen

Arrangementet er ment å være selve vorspielet for alle United-supportere her til lands, før favorittlaget møter Vålerenga på Ullevaal i en viktig oppkjøringskamp dagen derpå.

Supporterklubben beskriver Schmeichel-besøket som et varp, og får foruten den danske kjempen også besøk av tidligere toppscorer Brian McClair,  FA-cuphelten Lee Martin og målvakten på laget som vant serievinnercupen i 1968, Alex Stepney.

I tillegg kommer også flere anerkjente United-supportere.

Deltagelse på Rockfeller koster 100,- og krever påmelding.

LES OGSÅ: Uniteds stjernegalleri til Ullevaal

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere