RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Upålitelig gjenbruksstasjon

I Pilestredet Park er det en utmerket minigjenbruksstasjon hvor man kan komme med avfall som ellers må leveres atskillig lenger unna. Først var stasjonen åpen en ettermiddag i uka, men den ble tydeligvis populær for på nyåret ble den åpen to ettermiddager i uka.

Men i vinter har jeg og andre flere ganger kommet til låst dør i den tiden stasjonen skulle vært betjent, uten noen forklaring. Et par ganger har jeg gjort den ansvarlige i Renholdsetaten oppmerksom på forholdet. Det hører med at vedkommende som var på vakt en gang etter at stasjonen hadde vært stengt i angitt åpningstid, påsto at han hadde vært der da jeg fant den stengt.

Vi er sikkert et økende antall personer som gjerne vil gi vårt lille miljøbidrag gjennom kildesortering og levering til gjenbruk. Men forhold som det jeg har fortalt om på minigjenbruksstasjonen i Pilestredet Park undergraver dette.Tore Lange

St. Hanshaugen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere