RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Urinerte i butikk

Urinering, narkotika, vold og kjøring uten førerkort. Les politiloggen her.

BRUGATA: Kl. 23.13 i går kveld urinerte en mann åpenlyst i en butikk i Brugata. Han sjikanerte andre kunder og hadde også ødelagt en del. Politiet kom og pågrep den 18 år gamle mannen for ordensforstyrrelse på offentlig sted.

Bortvist fra Sentralstasjonen

SENTRALSTASJONEN: Kl. 00.52 ble en 20 år gammel mann bortvist av politiet fra Sentralstasjonen på grunn av slossing. Han hadde kommet i klammeri med en annen og noen vektere hadde holdt kamphanene fra hverandre. 20-åringen vil bli anmeldt av den andre i dag.

Kjørte uten førerkort

Vogts gate: I går ble en 37 år gammel bilfører kontrollert i Vogts gate kl. 01.44. Han hadde ikke førerkort på grunn av tidligere promillekjøring. Bilen hadde han kjørt samme dag - og fremviste salgsmelding for dette. Politiet avskiltet bilen og den ble tauet inn.

Fire personer sov i bil

SENTRALSTASJONEN: Kl. 05.29 kontrollerte politiet en bil som stod på korttidsparkeringen ved Sentralstasjonen med lysene på. I bilen lå det fire personer og sov. Det ble bl.a. funnet en hasjpipe, og alle blir anmeldt for å være i besittelse av brukerutstyr for narkotika. Politiet låste av bilen, og de fire fikk gå ut i byen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere