RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Usant om usannheter

St. Hanshaugen Venstres Mona H. Grønlie påstår i Lokalavisen 7. februar at jeg har fremsatt usannheter om at Venstre har stemt mot konkrete miljøforslag i bydelsutvalget. Dette er naturligvis ikke riktig:

På bydelsutvalgets desembermøte fremmet partiene på venstresiden forslag om at det skal gjennomføres utadrettede informasjonstiltak om bydelens klimahandlingsplan, noe som vil være et svært viktig virkemiddel for å få størst mulig oppslutning om denne planen. Venstre stemte mot. Vi foreslo å bevilge 20.000 kroner til dette arbeidet. Venstre stemte mot. Vi fremmet også forslag om å bevilge 20.000 kroner til en styrking av bydelens LA21-arbeid (arbeidet med å gjøre bydelen mer miljøvennlig). Venstre stemte mot.

Som jeg pekte på i et innlegg i forrige utgave av Lokalavisen, har jeg ved flere anledninger i det siste latt meg forundre over Venstres stemmegivning i bydelsutvalget. Det virker som om det er viktigere for partiet å stemme sammen med Høyre og FrP enn å stemme for det de er for, og mot det de er mot. Når det nå viser seg at Venstre tydeligvis selv ikke helt er på det rene med at de stemmer som de gjør, øker mitt håp om at partiet kanskje i fremtiden vil samarbeide litt mindre med de mørkeblå, og litt mer med venstresiden. Som nevnt i mitt innlegg i forrige uke er det i mine øyne nok av saker - ikke minst på miljøområdet - der samarbeid mellom Venstre og partiene på venstresiden er det naturlige.Stian Oen (SV)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere