RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ustoppelige Bækkelaget


David Johansson og lagkameratene i BSK stormer videre i Østlandsserien. Lørdag ble Fredrikstad slått i Bækkelagshallen.
David Johansson og lagkameratene i BSK stormer videre i Østlandsserien. Lørdag ble Fredrikstad slått i Bækkelagshallen.
Innebandyherrene til BSK ble for sterke også for Fredrikstad. Dermed står laget med full pott etter årets ti første seriekamper.

BEKKELAGET: – Vi har mål om å vinne hver kamp, men jeg må si det har gått over all forventning til nå, sier BSK-kaptein Thomas Haaland.

BSK har åpnet sesongen svært overbevisende, og nå har laget også banket opprykksrivalene Målløs og Fredrikstad. Forrige helg slo BSK Målløs 6-4 borte, og denne helgen var det Fredrikstad som fikk merke BSK-guttas kjempeform.

– Veldig moro å vinne slike toppkamper. Nå har vi også fått et lite forsprang på de andre, stråler kaptein Haaland.

Forventer tøffe kamper

Lørdagens motstander har også tapt noe overraskende hjemme for Akerselva, og er dermed fire poeng bak Bækkelaget. Målløs på sin side har full pott foruten BSK-tapet, og er dermed kun to poeng bak. I siste runde før serien snur, møtes Fredrikstad og Målløs i Østfold – og dermed kan BSK fort ha fire poeng til begge de nærmeste utfordrerne.

– Jeg understreker igjen at det ikke er så farlig om vi ikke rykker opp, men nå ligger vi selvsagt godt an, smiler BSK-trener Jan Magnar Ingebrigtsli.

Vinner BSK sin avdeling i 1. divisjon venter riktignok et kvalifiseringsspill mot vinnerne i de andre avdelingene, men normalt sett skal vinneren fra Østlandsserien ha gode sjanser i en slik kvalik.

– Vi er inne i en viktig periode nå. Etter to slike triumfer blir det viktig å nullstille. Taper vi plutselig mot et dårlig lag, er kamper som dette forgjeves. Nå er det samtidig oss alle vil slå, sier Ingebrigtsli.

Bommet på to straffer

Mot Fredrikstad kom BSK under etter én periode, men laget snudde til sin fordel i løpet av midtperioden. Med tre scoringer der ledet BSK 3-1 før siste periode. Hjemmelaget hadde mulighet til å avgjøre kampen langt tidligere enn de gjordee, for BSK bommet blant annet på to straffeslag. I stedet skapte Fredrikstad ny spenning med sitt reduseringsmål kvarteret før slutt. Gjestene trykket på etter det, men da Thomas Haaland banket inn 4-2 med to og et halvt minutt igjen, var kampen i realiteten avgjort.

– Vi var ikke så flinke til å utnytte sjansene våre, og derfor fikk vi et naturlig press mot oss i 3. periode. Vi har derimot vært solide bakover den siste stunden, og det har vært nøkkelen til suksessen, sier Thomas Haaland.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere