RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ut på tur, aldri sur


 
 
Stor stemning og høy temperatur da Moods of Norway avsluttet Moteuka i Oslo med visning av sin høstkolleksjon.

RODELØKKA: Simen Staalnacke og Peder Børresen, de to lystige designerne, lager like gjerne realt show som visning av siste trend. Og som vanlig stilte halve Kjendis Norge på eller foran catwalken.

Og som ventet var det lange køer da 2500 motefrelste møtte opp på Freias gamle konfektfabrikk for å få med seg avslutningen på Oslo Fashion Week.

Bollywod

Ut på tur, aldri sur var overskriften og reise var gjennomgående tema for visningen.

Tommy Sharif sto for det mer eksotiske innslaget, og med seg på scenen hadde han dansegruppa Karvan.

Det var en Bollywood opplevelse da vi løp dansende inn på scenen foran publikum. Med live Bollywood musikk, dans og ikke minst Bollywood film i bakgrunnen, tok det hele av. Publikum begynte å danse og klappet ellevilt der de satt sidelangs ved catwalken, forteller en fornøyd Sumita Paul etter forestillingen.

Det er første gang at Karvan Dance slapp til på Moods of Norways visninger, og jentene fikk gode tilbake meldinger. Fra publikum og ikke minst av "Gutta bak Moods of Norway". De syntes det var artig med fargerike indiske dansere og indiske dansebevegelsene på kolleksjonen deres.

Trives i rampelyset

Ute ved presseveggen er det rigget til villmarksleir, og Simen Staalnacke poserer villig.

Har nok vært litt lenger av gårde og andre steder, ler den blide designer, da Lokalavisens utsendte lurer på om inspirasjon til sin fargerike dress er hentet i Groruddalen.

Guttene fra Moods har satt sitt preg på Oslo Fashion Week de siste årene. I fjor holdt de visning på Bislett. Og som alltid kjendisene de henter inn tematisk knyttet til showene.

Og klærne er fortsatt like fargerike som designerne. Traktor og champisglass er varemerket.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere