RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ut på tur i helgen!


Fortsatt vinter. Ja da!
Fortsatt vinter. Ja da!
Meteorologene melder om litt skyer, men stort sett godt vær i helgen, og Friluftsetaten står parat med løyper i marka!

OSLOMARKA/NORDRE AKER: Helgen byr stort sett på oppholdsvær, lørdag blir det skyet i Oslo, men fra søndag sprekker skylaget og vi får det meteorologene kaller «til dels pent vær». har du fryktet mildværet de siste par dagene kan du puste ut – lørdag meldes det om temperaturer rundt minus to, søndag synker gradestokken til seks minusgrader.

LES OM OM HELGEVÆRET PÅ NAB.NO SIN VÆROVERSIKT

Løypene

– Perfekte skiløyper i alle deler av kommunens skoger, 6 til 8 minusgrader og nesten ingen vind er det som venter skifolket i helga. Selv i Frognerparken og på Ekebergsletta er det nypreparerte spor og fine skiforhold, skriver Friluftsetaten på sine nettsider, og legger til at «bedre skiforhold kan det nesten ikke bli».

Oslo kommunes løypemannskaper preparerer alle de mest brukte løypene hver dag, vinteren igjennom. Kombinasjonen av bra snøforhold, behagelig temperatur og godt preparerte skiløyper er en ekstra god grunn til å ta fram skiene denne helgen.

Hvilke løyper er preparerte?

Hold deg oppdatert med løypeinformasjonen fra Friluftsetaten her!


HER FÅR DU DESSUTEN SMØRETIPS PÅ NAB.NO

Ut på isen

Er du mer glad i stål mot is, vil det også i helgen være anledning til å gå på skøyter i våre nærområder.

Bergbanen holder åpent for publikum frem til klokka 16.00 i ettermiddag, lørdag og søndag er det åpent henholdsvis fra klokka 10.00 til 12.00, og 10.00 til 16.00.

Kunstisbanen på Voldsløkka er stort sett åpen for publikum til enhver tid, med unntak av de gangene det arrangeres bandyskole på isen.

Naturisbaner i Nordre Aker, som Idrettsetaten melder om at er islagte i øyeblikket, finner du en oversikt over her.

Nedoverski

Er du av typen som vil ha enda mer fart og spenning, holder Oslo Skisenter i Grefsenkollen åpent til klokka 22.00 i kveld, og fra 10.00 til 17.00 på lørdag og søndag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere