RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

25-åringen var prøveløslatt etter en ransdom. Det første han gjorde var å rane flere kiosker.
25-åringen var prøveløslatt etter en ransdom. Det første han gjorde var å rane flere kiosker. Foto: Foto: Alexander Synstad

Ute på prøve, ville rane fire kiosker på 25 minutter

25-åringen gikk inn på Deli de Luca i Stortingsgata 23. august. Der slo han den kvinnelige kioskansatte i magen og hodet. Deretter tok han med seg penger. Nå er han dømt for til sammen tre ran og to ransforsøk.

SENTRUM: 23. august var mannen på ranstokt i sentrum. Da hadde han nettopp blitt prøveløslatt etter en dom for ran av fire kiosker i 2010. På 25 minutter spredte han frykt i sentrum:


 
 

Slo i hodet og magen

21.15: Forsøkte å rane Narvesen på Stortorvet. Den ansatte i kiosken fikk et slag i ansiktet, men fikk ropt etter hjelp, og det ble med et ransforsøk.

21.20: Han slo en ansatt i ansiktet i Narvesen Karl Johan. Den ansatte nektet å åpne kassen og det ble også her et ransforsøk. 25-åringen gjennomførte for øvrig et vellykket ran i denne kiosken fem dager tidligere.

21.30: Ranet 7-eleven i Ibsens gate.

21.40: Ranet Deli de Luca i Stortingsgata. De kvinnelige ansatte ble slått i hodet og magen av 25-åringen.

Ranet to ganger av samme mann

25-åringen, som allerede sitter i fengsel, ble denne uka i Oslo tingrett dømt til fengsel i 3 år og åtte måneder. Han må også betale oppreisning til de kioskansatte som ble utsatt for ranene -og ransforsøkene.

Den ene av de kioskansatte har særlig fått merke 25-åringens framgangsmåte ved ranene. Ranet i august var nemlig andre gangen han ble ranet av 25-åringen. Den gang uttalte retten følgende:

”Det er rettens inntrykk at de tiltalte i liten grad har brydd seg om hvilke lidelser slike ran kan påføre ofrene.”

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere