RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utelivets gleder på Bakkehavn gård

Havnehagan friluftsbarnehage trosset snøværet og inviterte nabobarnehagene sine på skileik og lavvo-liv.

ABILDSØ: Barna i Havnehagan friluftsbarnehage er vant til å oppholde seg ute i vær og vind, og lar seg ikke stoppe av snø som laver ned og smelter i ansiktet. Snø er nemlig ensbetydende med moro, og sist onsdag inviterte de nabobarna i Abildsø og Lille Langerud barnehager til skileik ved Bakkehavn gård.
Nå er det 38 barn her. Vi hopper på ski, kjører slalåm, aker og har natursti med oppgaver, forteller pedagogisk leder Irene Aamdal entusiastisk.
Vi kaller det skileik, for dette skal være moro og ikke så konkurransepreget. Etterpå griller vi pølser og fiskepinner - og så byr vi på nystekte lapper i den nye lavvoen vår som ble satt opp på foreldredugnad i høst. Her er det plass til 25 stykker, men vi har da klart å presse inn 40 barn og 10 voksne, smiler Aamdal.
Hun opplyser at friluftsbarnehagen gjerne tar imot flere barn, og at foreldre som er interessert i å tilby barna sine friluftslivets gleder kan søke på vanlig måte gjennom bydelen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere