*Nettavisen* Nyheter.

Uten post siden jul

Postkassene til en rekke beboere ved Stovner senter 1 har stått på vid gap siden de ble ramponert ved juletider. Frøydis Pettersen er oppgitt over at ingen ansvarlige tar telefonen, og Posten nekter naturlig nok å levere post i kassene før de er reparert.

Det er snart to måneder siden beboerne ved Stovner senter 1 har fått posten sin. Ingen tar ansvar for de ramponerte postkassene.

STOVNER: Jeg får magesår av dette snart. Jeg orker ikke ha det sånn lenger. Nå har vi vært uten post siden jul, sier Frøydis Pettersen i Stovner Senter 1.

Da hun kom hjem fra juleferie fant hun postkassa si brutt opp. Låsen var ødelagt, og døra bendet i stykker. Det samme opplevde naboene.

Siden har hun måttet hente posten sin på postkontoret én gang i uka, en nødløsning som hverken hun eller Posten er glade for.

Resepter blir borte

Jeg er ikke interessert i å gå på postkontoret og betale for å få ut posten min. Det er heller ikke noe artig å lese aviser som er én uke gamle, sier hun.

Pettersen har gjentatte ganger forsøkt å ringe de ansvarlige, men ingen tar telefonen.

Jeg har kommet helt ut av det med regninger. Telefonregninger er blitt borte, og det hele er veldig irriterende, sier hun.

Pettersen forteller at flere av naboene er like fortvila over situasjonen.

Har fått nok

Det er viktig for folk å få posten sin. En av naboene har ikke fått resepter på medisiner, sier Frøydis Pettersen.

Flere av beboerne Lokalavisen Groruddalen har snakket med, forteller at boligblokka har vært utsatt for hærverk over lengre tid.

Det er jo helt Texas. Jeg tror folk ødelegger bare for å ødelegge. Nå vet jeg at noen av beboerne er kasta ut, så nå håper jeg det blir bedre. Nok er nok. Nå vil jeg ha posten min, forteller den fortvilte beboeren til Lokalavisen Groruddalen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.