RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utested vil skjenke lengre


Medeier av det populære in-stedet Champagneria, Tor Eirik Ellingsen, fikk positiv tilbakemelding på ønsket om utvidet skjenketid. 
FOTO: Camilla Svendsen
Medeier av det populære in-stedet Champagneria, Tor Eirik Ellingsen, fikk positiv tilbakemelding på ønsket om utvidet skjenketid. FOTO: Camilla Svendsen
Champagneria vil selge alkohol ut i de små timer.

FROGNER: Utestedet Champagneria i Frognerveien ønsker å utvide skjenketidene både ute og inne. Stedet ligger utenfor skjenkeringen, men deleier Tor Eirik Ellingsen fikk gehør fra bydelspolitikerne da han troppet opp på BU-møte i bydel Frogner forrige uke.

Ja til utvidelse

Administrasjonen ville opprinnelig ikke utvide skjenketidene på stedet. Det ville politikerne. De valgte å støtte alkoholservering til 03.30 inne og 24.00 ute. Dette fordi Champagneria har et godt rykte og ikke er noe diskotek.

Godt rykte

Ellingsen deltok under åpen halvtime i Bydelsutvalget og argumenterte for den utvidete skjenketiden.

Vi vet at det er andre i strøket som søker om det samme, men i dette tilfelle håper jeg ikke likhetsprinsippet blir lagt vekt på. Vi er en frittstående restaurant, med et rolig preg og godt rykte, sa han til politikerne.

Selv om bydelspolitikerne er positive, er det opp til Næringsetaten å bestemme om Champagneria får det som de ønsker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere