RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utfordrer til kamp


Bydelspolitikerne i Bydel Sagene ble utfordret til kamp på minigolfbanen på Torshov. FOTO: HEGE BJØRNSDATTER BRAATEN
Bydelspolitikerne i Bydel Sagene ble utfordret til kamp på minigolfbanen på Torshov. FOTO: HEGE BJØRNSDATTER BRAATEN
Den nyåpna minigolfbanen på Torshov kan bli arena for en en valgkamp litt utenom det vanlige.

TORSHOV: - Vi håper det kan bli en tradisjon at politikerne møtes til en uoffisiell kappestrid hos oss før valgkampen, sa Geir Werner, som står i spissen for Torshov Minigolfpark, fra talerstolen under åpen halvtime i bydelsutvalget sist torsdag.

Kamp før valgkamp

Selv om både barn og voksne har tatt i bruk parken allerede, er det først i august den offisielle åpninga finner sted - omtrent i det startskuddet for valgkampen går.

Werner synes derfor det er en god idé å la politikerne møtes til en uhøytidelig tvekamp i minigolfparken før stemmene skal sankes.

- Jeg ser for meg at partiene kan spille mot hverandre, BU-leder kan spille mot bydelsdirektøren og bydelsutvalget mot administrasjonen, sa Werner, som ble møtt med entusiastiske nikk og smil fra salen.

Sport med baller

Bydel Sagene har selv vært med på å betale den nye minigolfparken, som består av hele 18 baner.

Werner kunne fortelle BU-politikerne at i motsetning til golf er det ikke kølla som er det viktigste.

- Mens man i golf har masse forskjellige køller, har man masse forskjellige baller i minigolf, sa han, og fortalte videre at det arrangeres både NM, EM og VM i minigolf - for dem som skulle tro at sporten bare er en ferieaktivitet på norske campingplasser.

Banen, som ligger nedenfor Torshovparken driftes av Christiania Minigolfclub, som også driver banen på Theodor Kittelsens plass på Grünerløkka. Området er så godt som ferdigstilt, men det skal komme heller og noe mer beplanting på området før den offisielle åpninga i august.

Per i dag er boden med utleie av utstyr åpen fra klokka 12 til 21, noe som gjør det godt mulig for BU-politikerne å forberede seg til slaget skal stå i august.

- Vi burde vel kanskje øve oss litt, da, kommenterte BU-leder, Per Overrein (Ap), som altså skal møte bydelsdirektør Knut Egger til dyst i august.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere