RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utklasset av Tunet


SJANSELØSE: Grei/Målløs spilte en svak kamp, men våknet siste periode. Julian Agyemang scoret to mål. FOTO:ANDREAS LINDBÆK
SJANSELØSE: Grei/Målløs spilte en svak kamp, men våknet siste periode. Julian Agyemang scoret to mål. FOTO:ANDREAS LINDBÆK
Det nye året kunne ikke startet verre for innebandyherrene til Grei/Målløs. Laget ble sendt hjem med 17-6 i sekken fra Høyenhallen.

HØYENHALL: Med kun to rekker klarte gjestene fra Groruddalen å holde følge med Tunet i 12 minutter. Men så sa det bom stopp og laget lå under hele 11-0 etter to perioder.

Men en sterk tredje periode reddet noe av inntrykket.

Selv om dette ikke var en kamp de hadde forventet å vinne, var ikke humøret det aller beste etter kampen.

– Vi har en tynnere stall og i dag henger ikke vi med på forflyttelsen på banen. Vi hadde en større tropp, men en del svensker har reist hjem igjen, sier kaptein Lars Krogstad.

Les også: Fest i Høyenhallen

Han mener at de to neste ukene blir svært viktig for laget.

– Vi møter tre lag som ligger rundt oss på tabellen. Vi har stor tro på ta poeng. Målet er sluttspillplass. Nå må vi bare nullstille oss, og tenke fremover, sier Krogstad.

Målscorere for Grei/Målløs var Julian Agyemang 2, Gustav Axelsson 2,Morten Kolstad og Sam Jonsson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere