RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utrettelig innsats

Akersposten Ullern Avis har de siste ukene portrettert flere av politikerne i Vestre Aker bydelsutvalg. Vi gir oss ikke før alle er intervjuet. Tilbakemeldingene fra leserne har vært positive og overraskende mange. For en lokalavis er dette en viktig tilbakemelding. Det er, selvsagt, de lokale sakene og de lokale menneskene som er viktigst for oss.
Tilbakemeldingene viser at folk setter pris på å bli bedre kjent med sine nærmeste politikere. Mange følger jevnlig med på hva som skjer i bydelsutvalget, mens andre kanskje ikke helt har fått med seg at det finnes et utvalg enda nærere enn bystyret.
Dagens politiker er Jane Steenbuch fra Høyre, som for første gang har blitt valgt inn i Vestre Aker bydelsuvalg. Nysgjerrigheten og vitebegjæret var to av hennes drivkrefter for å engasjere seg.
- Jeg er en veldig nysgjerrig type som har behov for å vite hvorfor ting er som de er. Veldig mange klager og kritiserer politikere. Da jeg trappet ned i lærerjobben fikk jeg mer tid og bestemte meg for å bli lokalpolitiker slik at jeg kunne forstå de politiske prosesser som mange reagerer på, sier hun.
Bydelens lokalpolitikere gjør alle en kjempeinnsats. Det vet vi som jobber i lokalavisen. Man kan være enig eller uenig i hva som bestemmes i BU, men innsatsen, engasjementet og viljen er det ingenting å si på. Vi snakker om mennesker som bruker fritiden sin til å gjøre bydelen til et bedre sted å bo. Sakspapirer tykke som telefonkataloger er ikke til hinder for kontakt med velgere og media.
Etter fjorårets direktevalg var det flere nye fjes å se i bydelsutvalget. Ekstra gledelig var det å se at to unge menn i 20-årene kom inn som faste BU-medlemmer. Det viser at ungdommen i Vestre Aker Bydel har engasjemenyt og at det er håp for fremtiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere