RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utrolig treghet i systemet


FORTGANG: Bydelsutvalgsleder Bjarne Ødegaard vil ha fortgang i byggingen på Frogner Stadion.
FORTGANG: Bydelsutvalgsleder Bjarne Ødegaard vil ha fortgang i byggingen på Frogner Stadion.
Bydelsutvalgsleder Bjarne Ødegaard (H) stiller et stort spørsmål til Oslo kommunes tidsbruk.

Frogner: Det er en utrolig treghet i systemet og jeg forstår ikke at det går an å bruke så lang tid. Flaskehalsen er reguleringen. Reguleringsarbeidet skulle vært satt i gang i januar 2007 og vært ferdig nå. Denne sendrektigheten er feil, sier Ødegaard. Han uttrykker misnøye med arbeidsmetodene Oslo kommune bruker og mener effektiviteten er lav.

De bruker altfor mye tid. Det mangler dynamikk og entusiasme, og de skadelidende er Oslos befolkning og brukerne av idrettsanlegget, sier Ødegaard. BU-lederen mener slike prosjekter oftere burde settes bort til private aktører, som i følge ham er bedre skikket til å lede og arbeide under stramme tidsfristser. Han er også opptatt av at parkeringshuset blir realisert selv om det krever noe mer arbeid.

Vi trenger å rydde opp i parkeringsforholdene. Det blir bedre parkeringsforhold for besøkende til Frognerparken, de som bruker idrettsanlegget, Frognerbadets gjester og for de som bor i nærheten vil det bli mulighet for fast boparkering. Byggeprosessen blir ikke billigere med årene, så nå må vi komme i gang med dette prosjektet, sier Ødegaard.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere