RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trener Stig Bjerke prøver å trøste en ekstremt skuffet Oppsal-gjeng.
Trener Stig Bjerke prøver å trøste en ekstremt skuffet Oppsal-gjeng. Foto: Foto: Jonas Wikborg

Utrøstelige Oppsal slått ut av Spydeberg

Dødelige effektive Spydeberg scoret kampens eneste mål i kvartfinalen.

NIFFEN: (Klasse C) – Hellas ble Europamestere, er de et bra lag? Nei. Det er ikke alltid det beste laget vinner.

Ønsket å møte Chivas i semifinale

Slik prøver trener Stig Bjerke å trøste et skuffet Oppsal-lag, etter at Norway Cup-drømmen deres fikk en brå slutt mot Spydeberg. Han lykkes bare halvveis.

Les alt om Norway Cup her!

– Det han sa var litt oppmuntrende, men alle er fortsatt veldig skuffet. Det var veldig dumt at vi tapte nå, for vi skulle så gjerne ha spilt semifinale mot meksikanske Chivas, sier Oppsals nummer tolv, Eskild Bjerke.

Ineffektive Oppsal

Han og resten av laget hadde et par gigantiske sjanser i løpet av første omgang, men ballen ville ikke inn. Istedenfor var det Spydeberg som tok ledelsen på en av sine sjeldne visitter.

– Vi var fokuserte og gode i starten, men vi klarte ikke å score. Så scoret de, og da ble vi litt stresset. Også gikk det bare ikke, oppsummerer Eskild.

For i andreomgang slet Oppsal med å trenge igjennom forsvarsmuren til Spydeberg. De tekniske midtbanespillerne til de blå fra Oslo trillet mye ball, og måtte også passe seg for de farlige kontringene til Spydeberg.

Satte flere i angrep

Samtidig ble Eskild, som sliter med slatters, byttet ut. Han satt imidlertid ikke lenge på benken før han kom inn igjen.

Les også: Oppsals juniorjenter ute etter å ha protestert.

– Jeg merka mye til skaden da jeg kom inn igjen, så jeg fikk ikke til så mye etter jeg ble bytta inn. Men vi trengte mer skyts på topp, så jeg gjorde mitt beste for laget, sier han.

Bedre enn i fjor

Men det ville seg ikke, og nå har Oppsal lov til å være skuffet. Det er likevel viktig å trekke frem det positive fra årets Norway Cup.

– Vi kom lenger i år enn i fjor, og nådde med det også målet vårt, som var en kvartfinaleplass, sier lagets andre trener, Daniel Cabello.

– Men da vi ble trukket mot Spydeberg i kvartfinalen enset vi muligheten for en semifinaleplass, så det er kjipt å ryke ut nå, før Stig Bjerke legger til

– Det er bare fotball, men det er veldig alvorlig der og da.

Deltar ikke neste år

Neste år kommer ikke dette Oppsal-laget til å delta i Norway Cup, for trenerteamet ser ikke nytten av å være yngst i årsklassen. De er heller ikke fornøyde med banene på Ekeberg, og synes det var bra de fikk spille på Niffen i dag, selv om resultatet ikke gikk deres vei.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere