*Nettavisen* Nyheter.

Utsatt vitnemål

John Hongsloble forsøkt drept av to av de tiltalte som drepte Anne Marit Søgaard. Siden saken hans er avgjort, skal han vitne først på mandag.

John Hongslo må vente til mandag med å avgi sitt vitnemål mot mennene som drepte kjæresten hans og skjøt 15 skudd som traff kroppen hans.

BORGARTING LAGMANNSRETT:Opprinnelig skulle John Hongslo ha forklart seg for lagmannsretten som fornærmet i saken, fordi Hussain og Shafa anket dette tiltalepunktet. Men siden både Hussain og Shafa trakk anken og erkjente skyld for forsettelig drapsforsøk på Hongslo, vil ikke lagmannsretten behandle skyldspørsmålet for drapsforsøket, men bare spørsmålet om drapet på Anne Marit Søgaard var overlagt eller forsettelig.

Hussain erkjente straffskyld for forsettelig drap, mens Shafa nektet straffskyld for drapet. John Hongslo er dermed ikke lenger fornærmet i saken, men vitne og skal derfor gi sitt vitnemål etter at de tiltalte har gitt sine forklaringen. Dette vil trolig skje mandag.

- Jeg er både lettet og rasende, men mest av alt er jeg bare veldig lei meg for jeg savner henne så forferdelig mye, sier John Hongslo da han får beskjed om at saken hans er avgjort og at han må vente til mandag med å vitne.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag